top of page

השירים של הפריטנדרס | The Pretenders best songs

הדיסקוגרפיה של להקת הרוק הבריטית מהרפורד שבאנגליה, הפריטנדרס, מורכבת מתשעה אלבומי סטודיו המובאים להלן, ארבעה אלבומי אוסף, מיני-אלבום אחד (EP), שני אלבומי הופעה, ו- 33 סינגלים.

הפריטנדרס הוקמה בשנת 1978 על ידי הסולנית כריסי היינד, הגיטריסט ג'יימס האנימן-סקוט והבסיסט פיט פארנדון. זמן קצר לאחר שהוקמה חתמה הלהקה עם חברת התקליטים העצמאית סייר רקורדס (Sire Records) והוציאה את אלבומה הראשון- Pretenders. שנה לאחר צאת האלבום השני של הפריטנדרטס Pretenders II, פוטר הבסיסט פיט פארנדון בגלל שימוש בסמים, והגיטריסט ג'יימס האנימן סקוט נפטר יומיים לאחר מכן כתוצאה מהתקף לב הקשור לסמים. לכתם של צמד המייסדים גרם לכך שכריסי היינד תישאר במשך כל השנים ככותבת השירים העיקרית והדמות המוכרת ביותר של הלהקה.


שוחרר בינואר 1980

1. "Precious" 
2. "The Phone Call" 
3. "Up the Neck" 
4. "Tattooed Love Boys" 
5. "Space Invader"
6. "The Wait" 
7. "Stop Your Sobbing" 
8. "Kid" 
9. "Private Life"
10. "Brass in Pocket" 

11. "Lovers of Today"
12. "Mystery Achievement"

Brass In Pocket
Stop Your Sobbing
Message of Love

"Pretenders II"

שוחרר באוגוסט 1981

1. "The Adultress"
2. "Bad Boys Get Spanked"
3. "Message of Love"
4. "I Go to Sleep"
5. "Birds of Paradise"
6. "Talk of the Town"

7. "Pack It Up"
8. "Waste Not Want Not"
9. "Day After Day"
10. "Jealous Dogs" 
11. "The English Roses" 
12. "Louie Louie"

Day After Day
Louie, Louie
Talk of the Town
I Go to Sleep
Back on the Chain Gang

"Learning to Crawl"

שוחרר בינואר 1984

1. "Middle of the Road" 
2. "Back on the Chain Gang" 
3. "Time the Avenger" 
4. "Watching the Clothes" 
5. "Show Me"
6. "Thumbelina"
7. "My City Was Gone" 
8. "Thin Line Between Love and Hate"
9. "I Hurt You"
10. "2000 Miles"

Show Me
עטיפת הסינגל 2000 Miles
2000 Miles
Thin Line Between Love and Hate

"Get Close"

שוחרר בנובמבר 1986

1. "My Baby"
2. "When I Change My Life" 
3. "Light of the Moon" 
4. "Dance!" 
5. "Tradition of Love" 
6. "Don't Get Me Wrong" 
7. "I Remember You" 
8. "How Much Did You Get for Your Soul?"
9. "Chill Factor" 

Don't Get Me Wrong

10. "Hymn to Her"
11. "Room Full of Mirrors" 

Hymn to Her
My Baby
Room Full of Mirrors
Never Do That


שוחרר במאי 1990

1. "Never Do That" 
2. "Let''s Make a Pact" 
3. "Millionaires" 
4. "May This Be Love"
5. "No Guarantee" 
6. "When Will I See You"
7. "Sense of Purpose" 
8. "Downtown (Akron)" 
9. "How Do I Miss You" 
10. "Hold a Candle to This" 
11. "Criminal"

Sense of Purpose
I'm Not in Love

"Last of the Independents"

שוחרר במאי 1994

1. "Hollywood Perfume" 
2. "Night in My Veins" 
3. "Money Talk"
4. "977" 
5. "Revolution"
6. "All My Dreams"
7. "I''ll Stand by You"
8. "I''m a Mother"
9. "Tequila"
10. "Every Mother's Son"

11. "Rebel Rock Me"
12. "Love Colours"
13. "Forever Young"

Night in My Veins
I'll Stand by You

"¡Viva el Amor!"

שוחרר ביוני 1999

1. "Popstar"
2. "Human"
3. "From the Heart Down"
4. "Nails in the Road"
5. "Who's Who"
6. "Dragway 42"
7. "Baby's Breath"
8. "One More Time"
9. "Legalise Me"
10. "Samurai"

11. "Rabo de Nube" 
12. "Biker" 

The Losing

1. "Lie to Me"
2. "Time" 
3. "You Know Who Your Friends Are"
4. "Complex Person" 
5. "Fools Must Die"
6. "Kinda Nice, I Like It" 
7. "Nothing Breaks Like a Heart"

You Know Who Your Friends Are

8. "I Should Of" 
9. "Clean Up Woman"
10. "The Losing"

11. "Saving Grace"
12. "Walk Like a Panther"

"Loose Screw"

שוחרר בנובמבר 2002

"Break Up the Concrete"

שוחרר באוקטובר 2008

1. "Boots Of Chinese Plastic"
2. "The Nothing Maker" 
3. "Don''t Lose Faith In Me" 
4. "Don''t Cut Your Hair" 
5. "Love''s A Mystery"
6. "The Last Ride"  
7. "Almost Perfect"  
8. "You Didn''t Have To" 
9. "Rosalee" 

10. "Break Up The Concrete" 
11. "One Thing Never Changed" 

Boots of Chinese Plastic
Holy Commotion


שוחרר באוקטובר 2016

1. "Alone"
2. "Roadie Man"
3. "Gotta Wait"
4. "Never Be Together"
5. "Let's Get Lost"
6. "Chord Lord"
7. "Blue Eyed Sky"
8. "The Man You Are"
9. "One More Day"

10. "I Hate Myself"

Gotta Wait

11. "Death Is Not Enough"
12. "Holy Commotion"

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page