top of page

השירים של סטינג והפוליס | Sting & the Police best songs

"Outlandos d'Amour"

(סלנג צרפתי "פורעי חוק של האהבה")

שוחרר בנובמבר 1978

צד א'

1. "Next to You"
2. "So Lonely"
3. "Roxanne"
4. "Hole in My Life"
5. "Peanuts"

צד ב'

6. "Can't Stand Losing You"
7. "Truth Hits Everybody"
8. "Born in the '50s" 

9. "Be My Girl – Sally"
10. "Masoko Tanga"

So Lonely


Can't Stand Losing You

Message in a Bottle

"Reggatta de Blanc"

שוחרר באוקטובר 1979

צד א'

1. "Message in a Bottle"
2. "Reggatta de Blanc"
3. "It's Alright for You"
4. "Bring on the Night"
5. "Deathwish"

צד ב'

6. "Walking on the Moon"
7. "On Any Other Day"
8. "The Bed's Too Big Without You"
9. "Contact"
10. "Does Everyone Stare"
11. "No Time This Time"

Walking on the Moon

Don't Stand So Close To Me

De Do Do Do, De Da Da Da

"Zenyatta Mondatta"

שוחרר באוקטובר 1980

צד א'

1. "Don't Stand So Close to Me"
2. "Driven to Tears"
3. "When the World Is Running Down, You Make the Best of What's Still Around"
4. "Canary in a Coalmine"
5. "Voices Inside My Head"
6. "Bombs Away"

צד ב'

7. "De Do Do Do, De Da Da Da" 
8. "Behind My Camel" 
9. "Man in a Suitcase"
10. "Shadows in the Rain"
11. "The Other Way of Stopping"

"Ghost in the Machine"

שוחרר באוקטובר 1981

צד ב'

6. "Too Much Information"
7. "Rehumanize Yourself"
8. "One World (Not Three)" 
9. "Ωmegaman"
10. "Secret Journey"
11. "Darkness"

צד א'

1. "Spirits in the Material World"
2. "Every Little Thing She Does Is Magic"
3. "Invisible Sun"
4. "Hungry for You (J'aurais toujours faim de toi)"
5. "Demolition Man"

Every Little Thing She Does Is Magic

Invisible Sun

Spirits in the Material World


שוחרר ביוני 1983

צד א'

1. "Synchronicity I"
2. "Walking in Your Footsteps"
3. "O My God"
4. "Mother"
5. "Miss Gradenko"
6. "Synchronicity II"

צד ב'

7. "Every Breath You Take"
8. "King of Pain"

Every Breath You Take

9. "Wrapped Around Your Finger" 
10. "Tea in the Sahara" 
11. "Murder by Numbers"

Wrapped Around Your Finger

Synchronicity II

King Of Pain

קריירת הסולו של סטינג

If You Love Somebody Set Them Free

Love Is the Seventh Wave

"The Dream of the Blue Turtles"

שוחרר ביוני 1985

צד א'

1 "If You Love Somebody Set Them Free"
2. "Love Is the Seventh Wave"
3. "Russians"
4. "Children's Crusade" 
5. "Shadows in the Rain"

צד ב'

6. "We Work the Black Seam"
7. "Consider Me Gone"
8. "The Dream of the Blue Turtles"

9. "Moon over Bourbon Street"
10. "Fortress Around Your Heart"

Fortress Around Your Heart


We'll Be Together

"...Nothing Like the Sun"

שוחרר באוקטובר 1987

צד א'

1. "The Lazarus Heart" 
2. "Be Still My Beating Heart"
3. "Englishman in New York"


צד ב'

4. "History Will Teach Us Nothing"
5. "They Dance Alone"
6. "Fragile"

Be Still My Beating Heart

צד ג'

7. "We'll Be Together"
8. "Straight to My Heart"
9. "Rock Steady"


צד ד'

10. "Sister Moon"
11. "Little Wing"
12. "The Secret Marriage"

They Dance Alone

Englishman in New York


All This Time

"The Soul Cages"

שוחרר בינואר 1991

1. "Island of Souls"
2. "All This Time"
3. "Mad About You"
4. "Jeremiah Blues (Part 1)" 
5. "Why Should I Cry for You"
6. "Saint Agnes and the Burning Train"
7. "The Wild Wild Sea"
8. "The Soul Cages"
9. "When the Angels Fall"

"Ten Summoner's Tales"

שוחרר בפברואר 1993

1. "Prologue (If I Ever Lose My Faith in You)"
2. "Love Is Stronger Than Justice (The Munificent Seven)"
3. "Fields of Gold"
4. "Heavy Cloud No Rain"
5. "She's Too Good for Me"
6. "Seven Days"
7. "Saint Augustine in Hell"
8. "It's Probably Me"
9. "Everybody Laughed but You"

If I Ever Lose My Faith in You

Seven Days

10. "Shape of My Heart"
11. "Something the Boy Said"
12. "Epilogue (Nothing 'Bout Me)"

It's Probably Me

Nothing 'Bout Me

Shape of My Heart

Fields of Gold

"Mercury Falling"

שוחרר במרץ 1996

1. "The Hounds of Winter"
2. "I Hung My Head"
3. "Let Your Soul Be Your Pilot"
4. "I Was Brought to My Senses" 
5. "You Still Touch Me"
6. "I'm So Happy I Can't Stop Crying" 
7. "All Four Seasons"
8. "Twenty Five to Midnight"
9. "La Belle Dame Sans Regrets"

10. "Valparaiso"
11. "Lithium Sunset"

B סיידס:

1. "Lullaby to an Anxious Child"
2. "Giacomo's Blues"
3. "Beneath a Desert Moon"
4. "Moonlight"
5. "This Was Never Meant to Be"
6. "The Pirate's Bride"
7. "The Bed's Too Big without You"

You Still Touch Me

I'm So Happy I Can't Stop Crying

Let Your Soul Be Your Pilot

"Brand New Day"

שוחרר בספטמבר 1999

1. "A Thousand Years"
2. "Desert Rose" (FT. Cheb Mami)
3. "Big Lie, Small World" (FT. David Hartley) 
4. "After the Rain Has Fallen"
5. "Perfect Love... Gone Wrong" (FT. Sté Strausz)
6. "Tomorrow We'll See"
7. "Prelude to the End of the Game"
8. "Fill Her Up" (FT. James Taylor)

9. "Ghost Story"
10. "Brand New Day"


Desert Rose

Brand New Day

After the Rain Has Fallen

Send Your Love

"Sacred Love"

שוחרר באוקטובר 2003

1. "Inside"
2. "Send Your Love" (FT. Vicente Amigo)
3. "Whenever I Say Your Name" (FT.
Mary J. Blige)
4. "Dead Man's Rope"
5. "Never Coming Home"
6. "Stolen Car (Take Me Dancing)"
7. "Forget About the Future"
8. "This War"

9. "The Book of My Life"
10. "Sacred Love"

Whenever I Say Your Name

Stolen Car (Take Me Dancing)

I Can't Stop Thinking About You

"57th & 9th"

שוחרר בנובמבר 2016

1. "I Can't Stop Thinking About You"
2. "50,000"
3. "Down, Down, Down"
4. "One Fine Day"
5. "Pretty Young Soldier"
6. "Petrol Head"
7. "Heading South on the Great North Road"
8. "If You Can't Love Me"
9. "Inshallah"
10. "The Empty Chair"

בונוס מהדורת דלוקס:

11. "I Can't Stop Thinking About You" (LA version)
12. "Inshallah" (Berlin sessions version)
13. "Next to You" (live)



(אלבום משותף עם שאגי)

שוחרר באפריל 2018

1. "44/876" (FT. Morgan Heritage and Aidonia)
2. "Morning Is Coming"
3. "Waiting for the Break of Day"
4. "Gotta Get Back My Baby"
5. "Don't Make Me Wait"
6. "Just One Lifetime"
7. "22nd Street"
8. "Dreaming in the U.S.A."
9. "Crooked Tree"

10. "To Love and Be Loved"
11. "Sad Trombone"
12. "Night Shift"

Don't Make Me Wait

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page