top of page

השירים של רוקסט | Roxette best songs

Neverending Love (קליפ גרסה 1)

"Pearls of Passion"

שוחרר בנובמבר 1986

1. "Soul Deep"
2. "Secrets That She Keeps"
3. "Goodbye to You"
4. "I Call Your Name"
5. "Surrender"
6. "Voices"
7. "Neverending Love"
8. "Call of the Wild"
9. "Joy of a Toy"
10. "From One Heart to Another"

Neverending Love (קליפ גרסה 2)

11. "Like Lovers Do"
12. "So Far Away"

Soul Deep

I Call Your Name

"Look Sharp!"

שוחרר באוקטובר 1988

1. "The Look"
3. "Sleeping Single
4. "Paint"
5. "Dance Away"
6. "Cry"
7. "Chances"
8. "Dangerous"
9. "Half a Woman, Half a Shadow"
10. "View from a Hill"

11. "(I Could Never) Give You Up"


Dressed for Success

12. "Shadow of a Doubt"
13. "Listen to Your Heart"

בונוס הוצאה מחודשת 2009:

14. "The Voice"
15. "One Is Such a Lonely Number" (Demo) 
16. "Don't Believe in Accidents" (Demo)

בונוס אייטונס 2009:

17. "Cry" (Demo) 
18. "Dressed for Success" (Chris Lord-Alge/US Single Mix)
19. "Listen to Your Heart" (US Single Mix)
20. "Surrender" (Live)
21. "Neverending Love" (Live)

The Look

Listen to Your Heart


The Big L.


שוחרר באפריל 1991

1. "Joyride"
2. "Hotblooded"
3. "Fading Like a Flower (Every Time You Leave)"
4. "Knockin' on Every Door"
5. "Spending My Time" 
6. "I Remember You"
7. "Watercolours in the Rain"
8. "The Big L."
9. "Soul Deep"

Church of Your Heart

10. "(Do You Get) Excited?" 
11. "Church of Your Heart"
12. "Small Talk"
13. "Physical Fascination"
14. "Things Will Never Be the Same"
15. "Perfect Day"

בונוס הוצאה מחודשת 2009:

16. "The Sweet Hello, The Sad Goodbye"
17. "Love Spins" (Demo)
18. "Seduce Me" (Demo)


Spending My Time

Fading Like a Flower (Every Time You Leave)

It Must Have Been Love

לפסקול הסרט "אישה יפה" (1990) בכיכובה של ג'וליה רוברטס

How Do You Do!

"Tourism: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places"

(אלבום אוסף שירים בהופעות חיות שונות)
שוחרר בספטמבר 1992

1. "How Do You Do!"
3. "The Look"
4. "The Heart Shaped Sea"
5. "The Rain"
6. "Keep Me Waiting"
7. "It Must Have Been Love"
8. "Cinnamon Street"

9. "Never Is a Long Time"
10. "Silver Blue"
11. "Here Comes the Weekend"
12. "So Far Away"
13. "Come Back (Before You Leave)"
14. "Things Will Never Be the Same"
15. "Joyride"
16. "Queen of Rain"

Queen of Rain

Fingertips '93

"Crash! Boom! Bang!"

שוחרר באפריל 1984

1. "Harleys & Indians (Riders in the Sky)"
2. "Crash! Boom! Bang!"
3. "Fireworks" 
4. "Run to You"
5. "Sleeping in My Car"
6. "Vulnerable"
7. "The First Girl on the Moon"
8. "Place Your Love"
9. "I Love the Sound of Crashing Guitars"
10. "What's She Like?"

11. "Do You Wanna Go the Whole Way?"

12. "Lies"
13. "I'm Sorry"
14. "Love Is All (Shine Your Light on Me)"
15. "Go to Sleep"

Sleeping in My Car



Run to You

Crash! Boom! Bang!

Almost Unreal

לפסקול המשחק האחים סופר מריו

"Don't Bore Us - Get to the Chorus! Roxette's Greatest Hits"

(אוסף להיטים)
שוחרר בנובמבר 1995

You Don't Understand Me

June Afternoon

She Doesn't Live Here Anymore


"Have a Nice Day"

שוחרר בפברואר 1999

1. "Crush on You"
2. "Wish I Could Fly"
3. "You Can't Put Your Arms Around What's Already Gone"
4. "Waiting for the Rain"
5. "Anyone"
6. "It Will Take a Long Long Time"
7. "7Twenty7"
8. "I Was So Lucky"


9. "Stars"

10. "Salvation"
11. "Pay the Price"
12. "Cooper"
13. "Staring at the Ground"
14. "Beautiful Things"

Wish I Could Fly


Real Sugar

"Room Service"

שוחרר באפריל 2001

1. "Real Sugar"
2. "The Centre of the Heart"
3. "Milk and Toast and Honey"
4. "Jefferson"
5. "Little Girl"
6. "Looking for Jane"
7. "Bringing Me Down to My Knees"
8. "Make My Head Go Pop"
9. "Try (Just a Little Bit Harder)"
10. "Fool"

The Centre of the Heart

11. "It Takes You No Time to Get Here"
12. "My World, My Love, My Life"

בונוס הוצאה מחודשת 2009:

16. "Every Day"
17. "Bla Bla Bla Bla Bla (You Broke My Heart)" (Demo)
18. "All I Ever Wanted"
19. "Stupid"

A Thing About You

מתוך אוסף הלהיטים The Ballad Hits שיצא ב-2002

Milk and Toast and Honey

"Charm School"

שוחרר בפברואר 2011

1. "Way Out"
2. "No One Makes It on Her Own"
3. "She's Got Nothing On (But the Radio)"
4. "Speak to Me"
5. "I'm Glad You Called"
6. "Only When I Dream"

7. "Dream On" 
8. "Big Black Cadillac"
9. "In My Own Way"
10. "After All" 

11. "Happy on the Outside"
12. "Sitting on Top of the World"

Speak to Me

She's Got Nothing On (But the Radio)

Way Out

"Travelling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms, and Other Strange Places"

(המשך לאלבום מ- 1992)
שוחרר במרץ 2012

It's Possible

"Good Karma"

שוחרר ביוני 2016

1. "Why Dontcha?" 
2. "It Just Happens"
3. "Good Karma"
4. "This One" 
5. "You Make It Sound So Simple"
6. "From a Distance"
7. "Some Other Summer"
8. "Why Don't You Bring Me Flowers?" 
9. "You Can't Do This to Me Anymore"
10. "20 BPM"

11. "April Clouds"

Some Other Summer

Why Don't You Bring Me Flowers

It Just Happens

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page