top of page

השירים של ריהאנה | Rihanna best songs

"Music of the Sun"

שוחרר באוגוסט 2005

1. "Pon de Replay" 
2. "Here I Go Again" (FT. J-Status) 
3. "If It's Lovin' that You Want"
4.  "You Don't Love Me (No, No, No)" (FT. Vybz Kartel)
5. "That La, La, La"
6.  "The Last Time" 
7.  "Willing to Wait"
8.  "Music of the Sun" 
9.  "Let Me"

10.  "Rush" (FT. Kardinal Offishall)

11.  "There's a Thug in My Life" (FT. J-Status)

אלבום הבכורה של ריהאנה קיבל ביקורות מצוינות והגיע למעמד פלטינה בקנדה, ומעמד זהב בארה"ב, בריטניה ויפן.

12.  "Now I Know" 

מהדורת בונוס:

13. "Pon de Replay (Remix)" (FT. Elephant Man)

14.  "Should I" (FT. J-Status)

15.  "Hypnotized"

If It's Lovin' That You Want
Pon de Replay

1. "SOS" 
2. "Kisses Don't Lie"
3. "Unfaithful"
4. "We Ride" 
5. "Dem Haters" (FT. Dwane Husbands)  
6. "Final Goodbye"
7. "Break It Off" (with
Sean Paul)
8. "Crazy Little Thing Called Love" (FT. J-Status)

9. "Selfish Girl"

10. "P.S. (I'm Still Not Over You)" 
11. "A Girl like Me"
12. "A Million Miles Away" 
13. "If It's Lovin' that You Want – Part 2" (FT. Cory Gunz)

בונוס מהדורה יפנית:

14.  "Who Ya Gonna Run To"
15. "Pon de Replay" (Full Phatt Remix)
16.  "Coulda Been the One"

"A Girl like Me"

שוחרר באפריל 2006

We Ride

"Good Girl Gone Bad"


שוחרר ביוני 2007

1. "Umbrella" (FT. Jay-Z)
2. "Push Up on Me"
3. "Don't Stop the Music"
4. "Breakin' Dishes"
5. "Shut Up and Drive"
6. "Hate That I Love You" (FT. Ne-Yo) 
7. "Say It"

8. "Sell Me Candy"
9. "Lemme Get That"
10. "Rehab" 

11. "Question Existing" 
12. "Good Girl Gone Bad"

מהדורת בונוס:

13. "Cry"
14.  "Haunted"

Shut Up and Drive
Hate That I Love You
Don't Stop The Music
Russian Roulette
Rude Boy

* זו אינה עטיפת האלבום אלא עטיפת הסינגל Te Amo

"Rated R"


שוחרר בנובמבר 2009

1. "Mad House"
2. "Wait Your Turn"
3. "Hard" (FT. Young Jeezy)
4. "Stupid in Love"
5. "Rockstar 101" (FT. Slash)
6. "Russian Roulette"
7. "Fire Bomb"
8. "Rude Boy"

9. "Photographs" (FT.

10. "G4L"

11. "Te Amo"
12. "Cold Case Love"
13. "The Last Song"

בונוס מהדורת נוקיה:

14. "Russian Roulette" (Donni Hotwheel Remix) 
15. "Hole in My Head" (FT. 
Justin Timberlake)

Rockstar 101
Wait Your Turn
Te Amo



שוחרר בנובמבר 2010

1. "S&M"
2.  "What's My Name?" (FT. Drake)
3. "Cheers (Drink to That)"
4. "Fading" 
5. "Only Girl (In the World)"
6. "California King Bed"
7.  "Man Down"
8. "Raining Men" (FT. Nicki Minaj)
9.  "Complicated"

10. "Skin" 

11. "Love the Way You Lie (Part II)" (FT. Eminem)

* זו אינה עטיפת האלבום אלא עטיפת הסינגל ?What's My Name

Cheers (Drink to That)
California King Bed
What's My Name?
Man Down
Only Girl (In the World)
We Found Love

"Talk That Talk"


שוחרר בנובמבר 2011

1. "You da One"
2. "Where Have You Been"
3. "We Found Love" (FT. Calvin Harris)  
4. "Talk That Talk" (FT. Jay-Z)
5. "Cockiness (Love It)"
6. "Birthday Cake"
7. "We All Want Love"

8. "Drunk on Love"

9.  "Roc Me Out"

10. "Watch n' Learn"

11.  "Farewell"

בונוס מהדורת דלוקס:

12. "Red Lipstick"
13. "Do Ya Thang"
14. "Fool in Love"

You da One
Where Have You Been
Pour It Up



שוחרר בנובמבר 2012

1. "Phresh Out the Runway"
2. "Diamonds"
3. "Numb" (FT.
4. "Pour It Up"
5. "Loveeeeeee Song" (FT. Future)
6. "Jump" (FT. Kevin Cossom)
7.  "Right Now" (FT. 
David Guetta)
8. "What Now"
9.  "Stay" (FT. Mikky Ekko)
10.  "Nobody's Business" (FT. Chris Brown)

What Now

11. "Love without Tragedy / Mother Mary"

12. "Get It Over With"

13. "No Love Allowed"

14. "Lost in Paradise"

בונוס מהדורת דלוקס:

15. "Half of Me"
16. "Diamonds" (Dave Audé 100 Extended Mix) 
17. "Diamonds" (Gregor Salto Downtempo Remix)


1. "Consideration" (FT. SZA)
2. "James Joint"
3. "Kiss It Better"
4. "Work" (FT. Drake) 
5. "Desperado"
6.  "Woo" 
7.  "Needed Me"
8.  "Yeah, I Said It"

9. "Same Ol' Mistakes" 

10. "Never Ending"

11. "Love on the Brain"

12. "Higher" 

13. "Close to You" 

בונוס מהדורת דלוקס:

14. "Goodnight Gotham"
15. "Pose"
16.  "Sex with Me"

* זו אינה עטיפת האלבום אלא עטיפת הסינגל Sledgehammer, מתוך פסקול הסרט "סטארטרק: אל האינסוף"



שוחרר בינואר 2016

Kiss It Better
Needed Me

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page