הדיסקוגרפיה של ריקי מרטין |

Ricky Martin discography

(2011) Música + Alma + Sexo

("מוזיקה + נשמה + סקס")

(1991) Ricky Martin 

אלבום הבכורה של ריקי מרטין הצליח במצעד הבילבורד הלטיני ובמדינות דרום אמריקה.

(1993) Me Amarás ("את תאהבי אותי") האלבום השני הגיע למעמד פלטינה משולש בצ'ילה.

(1995) A Medio Vivir ("חצי חי")

האלבום השלישי הצליח משמעותית באירופה והניב למרטין הכרה בינלאומית לראשונה.

(1998) Vuelve ("חזרי") 

האלבום הרביעי בילה שבועות רבים בפסגת מצעד הבילבורד הלטיני, וגם נכנס למצעד הבילבורד 200.

(1999) Ricky Martin 

האלבום החמישי והראשון של ריקי מרטין בשפה האנגלית היה להצלחה בינלאומית גדולה, והוא אחד האלבומים הנמכרים ביותר בכל הזמנים.

(2000) Sound Loaded 

האלבום השישי המשיך את ההצלחה של קודמו.

(2003) Almas del Silencio

("נשמות מתוך הדממה")

באלבום השביעי חזר ריקי מרטין לשיר בספרדית.

(2005) Life 

ריקי מרטין הגדיר את האלבום השמיני כאישי ביותר שהוציא.

(2015) A Quien Quiera Escuchar 

("לאלה שרוצים להקשיב")

האלבום העשירי זכה בגראמי לאלבום הפופ הלטיני.