top of page

השירים של מדונה | Madonna best songs


שוחרר באוגוסט 1983

"Madonna: The First Album"

שוחרר מחדש ב-1985

1."Lucky Star"
2. "Borderline"
3. "Burning Up"
4. "I Know It"
5. "Holiday"
6. "Think of Me"

7. "Physical Attraction"
8. "Everybody"


Burning Up

Lucky Star


"Like a Virgin"

שוחרר בנובמבר 1984

1. "Material Girl"
2. "Angel"
3. "Like a Virgin"
4. "Over and Over" 
5. "Love Don't Live Here Anymore"
6. "Dress You Up"
7. "Shoo-Bee-Doo"
8. "Pretender"
9. "Stay"

Into the Groove

Like a Virgin

Material Girl

"True Blue"

שוחרר ביולי 1986

1. "Papa Don't Preach"
2. "Open Your Heart"
3. "White Heat"
4. "Live to Tell"
5. "Where's the Party"
6. "True Blue"
7. "La Isla Bonita"
8. "Jimmy Jimmy"
9. "Love Makes the World Go Round"

Open Your Heart

Live to Tell

True Blue

Papa Don't Preach

La Isla Bonita

"Who's That Girl"

אלבום פסקול לסרט בכיכובה של מדונה "מי הנערה הזאת?"

שוחרר ביולי 1987

Who's That Girl

"Like a Prayer"

שוחרר במרץ 1989

1. "Like a Prayer" 
2. "Express Yourself"
3. "Love Song"
4. "Till Death Do Us Part"
5. "Promise to Try"
6. "Cherish"
7. "Dear Jessie"
8. "Oh Father"
9. "Keep It Together"

Express Yourself

10. "Spanish Eyes"
11. "Act of Contrition"

Dear Jessie


Oh Father

Like a Prayer

Justify My Love

מתוך אלבום אוסף הלהיטים

 The Immaculate Collection (שוחרר 1990)



מתוך אלבום הפס-קול I'm Breathless (שוחרר 1990)

9. "Words"

10. "Rain"

11. "Why's It So Hard"
12. "In This Life"
13. "Did You Do It?"
14. "Secret Garden"

1. "Erotica"
2. "Fever"
3. "Bye Bye Baby"
4. "Deeper and Deeper"
5. "Where Life Begins"
6. "Bad Girl"
7. "Waiting"

8. "Thief of Hearts"

זו אינה עטיפת האלבום אלא עטיפת הסינגל Deeper and Deeper


שוחרר באוקטובר 1992

Deeper and Deeper

Bad Girl




Bedtime Story

"Bedtime Stories"

שוחרר באוקטובר 1994

1. "Survival"
2. "Secret"
3. "I'd Rather Be Your Lover" (FT. Meshell Ndegeocello)
4. "Don't Stop"
5. "Inside of Me"

6. "Human Nature"
7. "Forbidden Love"
8. "Love Tried to Welcome Me"
9. "Sanctuary"

10. "Bedtime Story"
11. "Take a Bow"

Human Nature

Take a Bow


"Something to Remember"

(אוסף להיטים)

שוחרר בנובמבר 1995

Love Don't Live Here Anymore

 I Want You (FT. Massive Attack)

You'll See


(אלבום פסקול הסרט "אוויטה")

שוחרר בנובמבר 1996

You Must Love Me

Another Suitcase in Another Hall

Don't Cry For Me Argentina

Drowned World/Substitute for Love

"Ray of Light"

שוחרר במרץ 1998

1. "Drowned World/Substitute for Love"
2. "Swim"
3. "Ray of Light"
4. "Candy Perfume Girl"
5. "Skin"
6. "Nothing Really Matters"
7. "Sky Fits Heaven"

8. "Shanti/Ashtangi"

9. "Frozen"
10. "The Power of Good-Bye"

11. "To Have and Not to Hold"
12. "Little Star"
13. "Mer Girl"

Nothing Really Matters


Ray of Light

The Power of Good-Bye

Beautiful Stranger

לפסקול הסרט אוסטין פאוורס


שוחרר בספטמבר 2000

1. "Music"
2. "Impressive Instant"
3. "Runaway Lover"
4. "I Deserve It"
5. "Amazing"
6. "Nobody's Perfect"
7. "Don't Tell Me"
8. "What It Feels Like for a Girl"
9. "Paradise (Not for Me)"
10. "Gone"

עטיפת הסינגל American Pie

Don't Tell Me

What It Feels Like for a Girl


American Pie

לפסקול הסרט "הדבר הגדול הבא"

"American Life"

שוחרר באפריל 2003

1. "American Life"
2. "Hollywood"
3. "I'm So Stupid"
4. "Love Profusion"
5. "Nobody Knows Me"
6. "Nothing Fails"
7. "Intervention"
8. "X-Static Process"
9. "Mother and Father"

10. "Die Another Day"
11. "Easy Ride"

American Life

Love Profusion


Die Another Day

לפסקול הסרט של ג'יימס בונד "למות ביום אחר"

"Confessions on a Dance Floor"

שוחרר בנובמבר 2005

1. "Hung Up"
2. "Get Together"
3. "Sorry"
4. "Future Lovers"
5. "I Love New York"
6. "Let It Will Be"
7. "Forbidden Love"
8. "Jump"
9. "How High"
10. "Isaac"

11. "Push"
12. "Like It or Not"


Hung Up

Get Together


"Hard Candy"

שוחרר באפריל 2008

1."Candy Shop"
2. "4 Minutes" (FT.
Justin Timberlake and Timbaland) 
3. "Give It 2 Me"
4. "Heartbeat"
5. "Miles Away"
6. "She's Not Me"
7. "Incredible"
8. "Beat Goes On" (FT.
Kanye West)
9. "Dance 2Night" (FT. Justin Timberlake)

10. "Spanish Lesson"
11. "Devil Wouldn't Recognize You"
12. "Voices"

בונוס אייטונס:

13. "Ring My Bell"

13. "4 Minutes" (Peter Saves New York Edit) 
14. "4 Minutes" (Junkie XL Remix Edit) 
15. "Give It 2 Me" (Paul Oakenfold Edit)

4 Minutes

Give It 2 Me

Miles away


מתוך אוסף הלהיטים שיצא לאחר חצי שנה Celebration

Give Me All Your Luvin'


שוחרר במרץ 2012

1. "Girl Gone Wild"
2. "Gang Bang"
3. "I'm Addicted"
4. "Turn Up the Radio"
5. "Give Me All Your Luvin'" (FT. Nicki Minaj and M.I.A.)
6. "Some Girls"
7. "Superstar"
8. "I Don't Give A" (FT. Nicki Minaj) 
9. "I'm a Sinner"

Girl Gone Wild

10. "Love Spent"
11. "Masterpiece"
12. "Falling Free"

בונוס מהדורת דלוקס:

13. "Beautiful Killer"
14. "I Fucked Up"
15. "B-Day Song" (FT. M.I.A.)
16. "Best Friend"
17. "Give Me All Your Luvin'" (Party Rock Remix) (FT. LMFAO and Nicki Minaj)

Turn Up the Radio

Living for Love

זו אינה עטיפת האלבום אלא עטיפת הסינגל Ghosttown

"Rebel Heart"

שוחרר במרץ 2015

1. "Living for Love"
2. "Devil Pray"
3. "Ghosttown"
4. "Unapologetic Bitch"
5. "Illuminati"
6. "Bitch I'm Madonna" (FT. Nicki Minaj)
7. "Hold Tight"
8. "Joan of Arc"
9. "Iconic" (FT. Chance the Rapper)


10. "HeartBreakCity"

11. "Body Shop"
12. "Holy Water"
13. "Inside Out"
14. "Wash All Over Me"

בונוס מהדורת דלוקס:

15. "Best Night"
16. "Veni Vidi Vici" (FT. Nas)
17. "S.E.X."
18. "Messiah"
19. "Rebel Heart"

Bitch I'm Madonna

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page