top of page

השירים של בריאן אדמס | Bryan Adams best songs

"You Want It, You Got It"

שוחרר ביולי 1981


1. "Lonely Nights" 
2. "One Good Reason" 
3. "Don't Look Now"  
4. "Coming Home" 
5. "Fits Ya Good"
6. "Jealousy"
7. "Tonight" 
8. "You Want It, You Got It" 
9. "Last Chance"
10. "No One Makes It Right"

"Bryan Adams"

שוחרר בפברואר 1980

1. "Hidin' from Love"  

2. "Win Some, Lose Some" 

3. "Wait and See"

4. "Give Me Your Love" 

5. "Wastin' Time"

6. "Don't Ya Say It" 

7. "Remember"

8. "State of Mind" 

9. "Try to See It My Way" 

כבר לאחר שנה אדמס המשיך עם אלבומו השני, שהגיע למקום ה- 118 במצעד הבילבורד האמריקאי והוסמך לאלבום זהב בקנדה.

אלבום הבכורה של בריאן אדמס הגיע למקום ה- 69 במצעד האלבומים הקנדי. 

"You Want It, You Got It"

שוחרר ביולי 1981


1. "Lonely Nights" 
2. "One Good Reason" 
3. "Don't Look Now"  
4. "Coming Home" 
5. "Fits Ya Good"
6. "Jealousy"
7. "Tonight" 
8. "You Want It, You Got It" 
9. "Last Chance"
10. "No One Makes It Right"

ההוצאה השלישית של אדמס הייתה לעבודה המוצלחת הראשונה שלו מחוץ לקנדה. האלבום הגיע לטופ 10 בקנדה ובארה"ב, והוסמך שלוש פעמים לפלטינה ע"י איגוד תעשיית ההקלטות הקנדי (CRIA) ולפלטינה ע"י איגוד תעשיית ההקלטות האמריקאי (RRIA).

Cuts Like a Knife
This Time
I'm Ready

1. "One Night Love Affair"
2. "She's Only Happy When She's Dancin'" 
3. "Run to You" 
4. "Heaven" 
5. "Somebody" 

6. "Summer of '69" 
7. "Kids Wanna Rock"  
8. "It's Only Love" (Ft. Tina Turner) 

9. "Long Gone"  
10. "Ain't Gonna Cry" 

Run to You

אלבום הסטודיו הרביעי של בריאן אדמס מכר למעלה מ- 12 מיליון עותקים ברחבי העולם, הרבה בזכות הלהיטים- Run to You, Heaven ו- 'Summer of 69.


שוחרר בנובמבר 1984

Summer of '69

"Into the Fire"

שוחרר באפריל 1987


1. "Heat of the Night"  
2. "Into the Fire"
3. "Victim of Love" 
4. "Another Day"
5. "Native Son" 
6. "Only the Strong Survive"  
7. "Rebel" 
8. "Remembrance Day" 
9. "Hearts on Fire" 
10. "Home Again" 

בדומה לאלבום השני של אדמס, גם האלבום החמישי הגיע למעמד פלטינה בארה"ב ושלוש פעמים לפלטינה בקנדה. 

Victim of Love
Into the Fire
Heat of the Night

"Waking Up the Neighbours"

שוחרר בספטמבר 1991

1. "Is Your Mama Gonna Miss Ya?" 
2. "Hey Honey – I'm Packin' You In!" 
3. "Can't Stop This Thing We Started"  
4. "Thought I'd Died and Gone to Heaven" 
5. "Not Guilty" 
6. "Vanishing" 
7. "House Arrest"

8. "Do I Have to Say the Words?" 

9. "There Will Never Be Another Tonight" 
10. "All I Want Is You" 

11. "Depend on Me" 
12. "(Everything I Do) I Do It for You" 
13. "If You Wanna Leave Me (Can I Come Too?)"

14. "Touch the Hand"
15. "Don't Drop That Bomb on Me"

אדמס נכנס לשנות ה- 90 עם אלבומו השישי אשר כלל את (Everything I Do (I Do It for You, שיר הנושא של הסרט רובין הוד: נסיך הגנבים. האלבום מכר למעלה מ- 10 מיליון עותקים ברחבי העולם.

Do I Have to Say the Words?

ב-1993 הוציא את אוסף הלהיטים הגדולים הראשון שלו- So Far So Good, שהגיע לצמרת המצעדים בתשע מדינות ביניהן ניו זילנד, שבדיה, אוסטרליה,  והוסמך שש פעמים לפלטינה בארה"ב, וחמש פעמים בקנדה.

Thought I'd Died and Gone to Heaven

Touch the Hand
Can't Stop This Thing We Started
All I Want Is You
Please Forgive Me
מתוך אוסף הלהיטים So Far So Good
(Everything I Do) I Do It For You

"18 til I Die"

שוחרר ביוני 1996


1. "The Only Thing That Looks Good on Me Is You" 
2. "Do to You"
3. "Let's Make a Night to Remember" 
4. "18 til I Die" 
5. "Star" 
6. "(I Wanna Be) Your Underwear"  
7. "We're Gonna Win" 
8. "I Think About You" 
9. "I'll Always Be Right There" 

10. "It Ain't a Party... If You Can't Come 'Round"
11. "Black Pearl" 
12. "You're Still Beautiful to Me" 
13. "Have You Ever Really Loved a Woman?" 

Let's Make a Night to Remember
The Only Thing That
Looks Good on Me Is You

אלבום הסטודיו השביעי של בריאן אדמס מכר 5 מיליון עותקים ברחבי העולם והוסמך לפלטינום בארה"ב.

18 til I Die

אלבום ההופעה אקוסטית של אדמס הגיע לטופ 10 האלבומים הטובים ביותר בארבע מדינות, ומכר שני מיליון עותקים באירופה. 

"MTV Unplugged"

שוחרר בדצמבר 1997


1. "Summer of '69"  
2. "Back to You" 
3. "Cuts Like a Knife" 
4. "I'm Ready" 
5. "Fits Ya Good" 
6. "When You Love Someone" 
7. "18 til I Die"
8. "I Think About You"
9. "If Ya Wanna Be Bad - Ya Gotta Be Good/ Let's Make a Night to Remember" 

10. "The Only Thing That Looks Good on Me Is You"
11. "A Little Love"

12. "Heaven"   
13. "I'll Always Be Right There"

Back to You

אלבום הסטודיו השמיני של אדמס הוסמך פעמיים לפלטינום בקנדה, ולפלטינום אחד ע"י פרסי הפלטינום האירופי.

1. "How Do Ya Feel Tonight" 
2. "C'mon C'mon C'mon" 
3. "Getaway" 
4. "On a Day Like Today" 
5. "Fearless" 
6. "I'm a Liar"
7. "Cloud Number Nine" 

8. "When You're Gone" 
9. "Inside Out"
10. "If I Had You"

11. "Before the Night Is Over" 
12. "I Don't Wanna Live Forever"
13. "Where Angels Fear to Tread"

14. "Lie to Me"

Inside Out
On a Day Like Today

"On a Day Like Today"

שוחרר באוקטובר 1998

Cloud Number Nine
When You're Gone FT. Melanie B

"Room Service"

שוחרר בספטמבר 2004


1. "East Side Story" 
2. "This Side of Paradise" 
3. "Not Romeo Not Juliet"  
4. "Flying"
5. "She's a Little Too Good for Me" 
6. "Open Road"
7. "Room Service" 
8. "I Was Only Dreamin'" 
9. "Right Back Where I Started From" 
10. "Nowhere Fast" 

11. "Why Do You Have to Be So Hard to Love?" 
12. "Blessing in Disguise"


Here I Am

הסינגל היחיד מתוך האלבום התשיעי של בריאן אדמס יחד עם האנס זימר

Spirit: Stallion of the Cimarron

אלבום הסטודיו העשירי של אדמס שיצא לאחר הפוגה של 6 שנים הגיע רק למקום ה- 134 במצעד הבילבורד, והגיע לצמרת מצעדי האלבומים בגרמניה ובשוויץ.

This Side of Paradise
Open Road


שוחרר במרץ 2008


1. "Tonight We Have the Stars" 
2. "I Thought I'd Seen Everything" 
3. "I Ain't Losin' the Fight" 
4. "Oxygen"
5. "We Found What We Were Looking For" 
6. "Broken Wings" 
7. "Somethin' to Believe In" 
8. "Mysterious Ways"
9. "She's Got a Way"

10. "Flower Grown Wild" 

11. "Walk on By"  

I Thought I'd Seen Everything

אלבום הסטודיו ה-11 של אדמס הגיע למקום ה- 80 בבילבורד 200, היה לאלבום השלישי שלו שמגיע למקום הראשון בקנדה. ומכר למעלה מחצי מיליון יחידות ברחבי העולם.  

"Tracks of My Years"

שוחרר באוקטובר 2014


1."Any Time At All"  
2. "She Knows Me"
3. "I Can't Stop Loving You"  
4. "Kiss and Say Goodbye" 
5. "Lay Lady Lay"  
6. "Rock and Roll Music"  
7. "Down on the Corner" 
8. "Never My Love"  
9. "Sunny" 

10. "The Tracks of My Tears" 
11. "God Only Knows"  

She Knows Me (אודיו)

באלבום ה- 12 שלו מבצע אדמס קאברים למגוון שירים שהשפיעו עליו, ביניהם של בוב דילן והביטלס. השיר המקורי היחיד באלבום נכתב על ידו - She Knows Me.

"Get Up"

שוחרר באוקטובר 2015


1. "You Belong to Me"
2. "Go Down Rockin'"
3. "We Did It All" 
4. "That's Rock and Roll"
5. "Don't Even Try" 
6. "Do What Ya Gotta Do"
7. "Thunderbolt"
8. "Yesterday Was Just a Dream" 
9. "Brand New Day" 
10. "Don't Even Try" (Acoustic) 

You Belong to Me
Do What Ya Gotta Do

11. "We Did It All"  (Acoustic) 
12. "You Belong to Me" (Acoustic) 
13. "Brand New Day" (Acoustic) 

Brand New Day
Don't Even Try

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page