top of page

השירים של אביצ'י (טים ברגלינג) | Avicii (Tim Bergling) best songs

סינגלים עצמאיים

Fade into Darkness (2011)
Levels (2011)
Collide (FT. Leona Lewis) (2011)
I Could Be the One 
(FT.  Nicky Romero) (2012)
Dancing in My Head
(FT. Eric Turner) (2012)
Silhouettes (2012)


שוחרר בספטמבר 2013

1. "Wake Me Up" 
2. "You Make Me"
3. "Hey Brother"
4. "Addicted to You"
5. "Dear Boy"
6.  "Liar Liar"
7. "Shame on Me"
8. "Lay Me Down"
9. "Hope There's Someone"
10. "Heart Upon My Sleeve"

We Write the Story
 השיר הרשמי של אירוויזיון 2013 שנערך בשבדיה, שרים אותו שניים מחברי להקת אבבא
X You (2013)
Addicted to You
Lay Me Down
You Make Me
Wake Me Up
Hey Brother

1. "The Days"
2. "The Nights"

The Days
The Nights

3. "The Days" (Henrik B Remix) 
4. "The Nights" (Felix Jaehn Remix)

"The Days / Nights EP"

מיני אלבום, שוחרר בדצמבר 2014


שוחרר באוקטובר 2015

1. "Waiting for Love"
2. "Talk to Myself"
3. "Touch Me"
4. "Ten More Days"
5. "For a Better Day"
6. "Broken Arrows"
7. "True Believer"

8. "City Lights"
9. "Pure Grinding"
10. "Sunset Jesus"
11. "Can't Catch Me"
12. "Somewhere in Stockholm"
13. "Trouble"
14. "Gonna Love Ya"

For A Better Day
Pure Grinding
Broken Arrows
Waiting For Love
Without You
Lonely Together

"Avīci (01)"

שוחרר באוגוסט 2017

1. "Friend of Mine" (FT. Vargas & Lagola) 
2. "Lonely Together" (FT. Rita Ora)
3. "You Be Love" (FT. Billy Raffoul)
4. "Without You" (FT. Sandro Cavazza)
5. "What Would I Change It To" (FT. AlunaGeorge)
6. "So Much Better" (Avicii remix)

7. "Without You" (acoustic בונוס יפן)

- שידורי הרצה במתכונת חדשה -

bottom of page